OM

LED pærer til virksomheden

En investering i en belysningsløsning, der bruger LED pærer, kan give en energibesparelse på op til 50 %. En LED pære har derudover typisk en levetid, der tre gange så lang som traditionel belysning. En investering i denne type belysning kan dermed både spare virksomheden penge og give jer en grønnere profil.

Plug’N’Light gør det nemt at skifte til en LED pære

Bright Energy har udviklet konceptet Plug’N’Light, der gør det supernemt at benytte en LED pære i en eksisterende lyskilde. Med Plug’N’Light kan I hurtigt skifte til LED pærer uden at ændre på eksisterende armaturer.

Køb LED pærer online – nemt og hurtigt

Vi har udviklet den digitale platform eBright, der gør det nemt og enkelt for jer at bestille de LED pærer, I skal bruge i virksomheden. På platformen kan I desuden følge med i udviklingen af vores nye produkter, der alle gør brug af LED pærer.

Få rådgivning – og et godt tilbud

Vores erfarne og stærke team står til jeres rådighed med vejledning om hvilken belysningsløsning, der passer bedst til jeres behov. I er også altid velkomne til at ringe til os på telefon 7020 6131 og få et uforpligtende tilbud på LED pærer.

Bright Energy ApS . Lundagervej 4 . DK-8722 Hedensted . +45 7020 6131 . mail@brightenergy.dk . www.brightenergy.dk