OM

LED lys – energibesparende belysning

LED belysning er energibesparende i forhold til almindelig belysning, og LED lys har samtidig en meget lang levetid. Hos Bright Energy er vi specialiseret i at levere vedvarende energiløsninger inden for LED belysning til virksomheder. Vi udvikler vores egne innovative og unikke løsninger, der sikrer jer LED lys i høj kvalitet til attraktive priser.

Vores team rådgiver jer om LED belysning

Vores team består af dygtige og erfarne indkøbere, produktudviklere og sælgere som igennem et tæt samarbejde udvikler kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi står klar til at rådgive jer om, hvilke typer LED lys der passer til jeres behov og sammensætter gerne en skræddersyet løsning til netop jeres virksomhed.

Følg vores produktudvikling inden for LED belysning

Via vores digitale platform eBright kan du nemt foretage indkøb af LED lys og følge med i vores produktudvikling inden for LED belysning.

Invester i LED lys og spar penge

Vores primære fokus er at levere rentable løsninger inden for LED belysning, der udgør en attraktiv investering for vores kunder. En investering i LED lys kan på sigt spare jer mange penge – kontakt os på telefon 7020 6131 for et uforpligtende tilbud på LED belysning!

Bright Energy ApS . Lundagervej 4 . DK-8722 Hedensted . +45 7020 6131 . mail@brightenergy.dk . www.brightenergy.dk